Ben jij toe aan een meer focus en helderheid?

Boek een VIP sessie

Je leven is druk, zo is jouw bedrijf ook! Focus, tja…. Je weet wel wat je moet doen, aan je kennis voor strategie ligt het niet. Integendeel, genoeg coaching, trainingen en boeken verslonden.

Maar om jezelf tot de juiste acties te zetten, dat lukt nog niet helemaal…

Je doet veel, weet veel en vindt heel veel leuk. Dat maakt jou ook zo aantrekkelijk voor de mensen om je heen! Mooie gave trouwens 😉 maar uit ervaring weet ik ook hoe het je in de weg kan zitten.

Het ene aanbod is nog niet klaar of het volgende ben je alweer in je hoofd aan het uitwerken. En zo gaat het ook in je gezinsleven. Daar staat ook niks stil. Leuk juist! Maar je begint wel te merken dat alles bij elkaar wat begint te kraken en te schuren.

Ergens heb je wel het gevoel dat je op de rem zou moeten trappen. Maar ja, je business, je werk, die verjaardagen, door boodschappen, oh ja en dan staat je agenda nog vol met dagen dat je beschikbaar moet zijn voor activiteiten op school en sporten… Ach, en je had jezelf ook nog voor genomen om zelf wat meer in beweging te komen dus je bent een hoofdsponser van de sportschool waar je je vol goede moed had ingeschreven.

Als jij ook maar iets herkent in wat ik hierboven heb samengevat dat is een VIP sessies echt voor voor jou!

Wat kan je verwachten:

In een online sessie van 2 uur ga ik ervoor zorgen dat je aan het eind van de sessie een persoonlijk plan hebt wat ervoor gaat zorgen dat jij de komende 6 maanden weer focus, helderheid en richting hebt zodat jouw leven en business weer naadloos op elkaar aansluiten.  

Geen gedoe, geen gezeur, geen ruis!

Maar vol vertrouwen en plezier je leven leven op een manier die jou 100% gelukkig maakt, voeldoening geeft en een plan waardoor jij weer die leading lady wordt.

Dit is wat een VIP sessie voor je doet

01

Verdieping

Wat staat er tussen jou en je verlangen in? Waar doe jij nog teveel concessies en welke verhalen vertel jij jezelf op dit moment. We gaan woorden geven aan het gevoel waar jij zelf niet bij kan komen. Jezelf kennen is key!

02

Inzichten

De puzzelstukjes zullen hun plek gaan vinden. Je ontdekt waar je op een snelle en eenvoudige manier verandering kan maken zodat je op korte termijn de eerste resultaten al gaat zien.

03

Focus

Je waar je naar toe wilt. Om daar te komen moet je weten wie je moet zijn en wat je moet doen om bij je doel uit te komen. Daar gaat jouw persoonlijker strategie voor zorgen.

04

Vertrouwen

Je weet dat je goed bent in wat je doet maar de resultaten zijn nog niet zoals je zou willen. Geen twijfels meer want na deze sessie voel je weer die power dat je het je echt gaat lukken!

05

Liefde & zachtheid

Deze sessie draait om jou! Dankzij een liefdevolle spiegel ontvang je weer een dosis zelfliefde. Je bent perfect zoals je bent.
Liefde & zachtheid zijn de sleutels voor een leven en business waar jij dol gelukkig van wordt!


Praktische informatie

Wil je een VIP sessie boeken?

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem vrijblijvend contact met je op.