De eerste stap om los te komen van hoe je denkt dat het moet, naar hoe je wil dat het gaat!

Female Empowerment VIP sessie

Verlang jij naar meer rust, ontspanning en vertrouwen in het dagelijks leven en ben jij op zoek naar hoe jij dit op jouw manier kan doen?

Daar is deze VIP sessie uitermate geschikt voor.  

Samen kijken we naar een aantal thema’s in jou leven en wat er tussen jou en je verlangen staat. We gaan helderheid creëren en inzichten verzamelen die ervoor zorgen dat jij na deze sessie precies weet wat nodig is om meer rust en ruimte voor je jezelf te creëeren. Want dat is wat je wil, toch?

Maar nu ziet jouw leven er vooral zo uit:

Volle dagen, zorgen voor de kinderen, het huishouden, feestje, sporten, noem het maar op. Je hebt er je handen vol aan maar je doet dit met liefde.

Je zorgt dat het gezin fijn draait en dat niemand iets te kort komt. Want tja, dat doe je gewoon als moeder.

Je doet er alles aan om anderen te helpen en het naar hun zin te maken. Grote kans dat je dit op je werk of in je business ook zo doet. Want als jij de ander blij ziet ben jij ook blij.

Maar wees eens heel eerlijk, want ondanks al deze blije en gelukkige mensen voel jij je totaal niet zo! De hele dag ben je met van alles en iedereen bezig en vergeet jij het belangrijkste, namelijk jezelf.  Er is er geen tijd en ruimte meer voor jou. Je vergeet jezelf doordat je alleen voor anderen bezig bent.

Maar je merkt nu dat het tijd is voor jou. Je kan niet anders meer want je voelt je moe, gestresst, uitgeput en mentaal merk je dat er in kink in de kabel komt. Je voelt je neerslachtig, valt regelmatig uit tegen anderen en ploft ‘s-avonds energieloos neer op de bank. 

Je weet dat dit zo niet langer kan en bent er klaar voor om meer tijd en aandacht aan jezelf te gaan besteden. Maar hoe doe je dit? Waar moet je beginnen?

Dat is precies waar ik deze VIP sessie voor aanbied. Om jou te helpen om die eerste stap te gaan zetten. Zodat jij glashelder hebt wat je vanaf nu kan doen om meer rust en ruimte voor jezelf te krijgen, zonder schuldgevoel naar je gezin, vrienden of collega’s.

Wat houdt deze VIP sessie in?

01

Verdieping

Wat staat er tussen jou en je verlangen in? Waar doe jij nog teveel concessies en welke verhalen vertel jij jezelf op dit moment. We gaan woorden geven aan het gevoel waar jij zelf niet bij kan komen.

02

Inzichten

De puzzelstukjes zullen hun plek gaan vinden. Je ontdekt waar je op een snelle en eenvoudige manier verandering kan maken zodat je op korte termijn echt de resultaten gaat zien.

03

Focus

Je hebt een verlangen of een doel waar je naar toe wilt. Om daar te komen is het fijn om te weten welke stappen je hiervoor kan zetten. Samen gaan we een duidelijk plan maken zodat jij na de sessie precies weet wat je kan doen.

04

Vertrouwen

Je wilt zo graag dat dingen anders gaan. Je weet dat je het zelf moet doen en je hebt al van alles geprobeerd. Maar het is je nog niet gelukt en daardoor twijfel je nu aan jezelf. Wat als het me nu weer niet lukt?...
Na deze sessie voel je meer vertrouwen in jezelf en samen met de focus die je hebt geloof je erin in dat het jou dit keer wel lukt.

05

Liefde & zachtheid

Deze sessie draait om jou! En wat kan je streng voor jezelf zijn. Maar wat heeft dit jou tot nu toe opgeleverd?
Liefde & zachtheid zijn de sleutels naar meer rust en ontspanning in jezelf. En ik ga je leren hoe je dit kan doen.

Ben jij toe aan de volgende stap in je leven?

Plan dan via de button direct een online gesprek in en dan bespreken we de verdere details!

Praktische informatie

Dit is wat een VIP sessie je oplevert

Na deze sessie weet je precies wat je kan doen om beter voor jezelf te zorgen zodat je meer tijd en ruimte voor jezelf kan creëeren.

Waarbij de stip aan de horizon altijd jouw verlangen is, komen er tijdens de sessie altijd parels van inzichten voorbij waardoor jij jezelf beter leert kennen en het daardoor makkelijk wordt om andere keuzes te gaan maken.

Je ontdekt wat je behoeftes werkelijk zijn en waarom het zo belangrijk is om hier ook naar te luisteren.

Maar vooral leer jij om jezelf met alle gedachten en gevoelens serieus te nemen. Want dit is wat jij verdient!