Dankzij het moederschap weet ik pas écht hoe belangrijk het is om goed voor mezelf te zorgen.

Het moederschap is de mooiste en tegelijk de meest confronterende rol die je in het leven hebt.

Van kinds af aan was ik al een ster in mezelf aanpassen. Altijd zorgen dat de ander het goed had, voldoen aan de verwachtingen van anderen en daardoor mijn behoeftes en gevoelens negeren. Oftewel, stapje voor stap ben ik van jongs af aan van mijn ware ik weggelopen…

Totdat ik als kersverse moeder ontdekte dat de manier waarop ik voor mezelf zorgde niet langer kon. Elke dag voelde voor mij als innerlijk gevecht. Ik was uitgeput, had geen tijd voor mezelf en had het gevoel alsof ik elke dag moest  overleven.

Maar zoals altijd in moeilijke tijden zag ik daar weer een lichtpuntje. Ik geloofde namelijk niet dat dit de bedoeling kon zijn. En zoals ik al meerder keren in mijn leven had gedaan kon ik mezelf weer herpakken en maakte ik andere keuzes. Want één ding was voor mij glashelder; ik wilde gelukkig zijn, de rust en ontspanning in mijn lichaam voelen en kunnen genieten van het moederschap!

En met deze 3 doelen voor ogen ben ik in 3 maanden hersteld van een burn-out, van overleven naar volop kunnen genieten van het leven en van geen tijd voor mezelf naar het waarmaken van mijn dromen en verlangens gegaan.

Als ik terugkijk naar hoe ik dit heb gedaan zijn er 6 pijlers die mij hierbij hebben geholpen. 6 pijlers die ik tot op de dag van vandaag nog steeds gebruik om dicht bij mezelf te blijven en mijn leven te leven op een manier waar ik gelukkig van word.

 

Nu begeleid ik andere moeders die ook hun hart willen volgen.

 

En zo is mijn Joyful methode ontstaan. een methode met 6 pijlers die je helpen om jouw war ik weer te herontdekken. Een methode die je helpt om weer te voelen wat jij echt wilt, om het vertrouwen in jezelf te vergroten en je begeleid naar jouw verlangens.

Met als resultaat een fijn en gelukkig gezinsleven waar jij als ontspannen moeder volop kan genieten van tijd voor jezelf en je gezin!

En een paar jaar geleden heb ik besloten om deze methode met de wereld te gaan delen. Omdat ik erin geloof en ook zie bij de vrouwen met wie ik de afgelopen jaren heb mogen samenwerken dat deze methode voor echte veranderingen zorgt en daardoor hele mooie en blijvende resultaten oplevert. 

De vrouwen met wie ik werk weten diep van binnen dat er meer mogelijk is en willen de verantwoordelijkheid over hun eigen leven terug. En misschien wil jij ook wel weer de connectie met jezelf voelen en vanuit vertrouwen je hart weer gaan volgen zodat alles wat je doet met meer gemak en plezier gaat. 

Waardoor jij weer de rust in het leven terugkrijgen, je energiek en ontspannen voelt en volop kan genieten van jouw prachtige gezin.

Je weet nu misschien nog niet hoe maar dat is precies waar ik jou bij kan helpen! Je hoeft het niet langer alleen te doen.

 

Just open yourself for unconditional love…

 

 

Inmiddels heb ik tientallen vrouwen geholpen naar meer rust en ontspanning in het moederschap en dagelijks leven. Met hele mooie resultaten! 

Naast mijn opleiding tot intuïtief coach heb ik de gave om datgene wat voor jou nog niet zichtbaar is woorden aan te geven. Op deze manier vallen de puzzelstukjes snel in elkaar en transformeer jij moeiteloos door naar de mooiste versie van jezelf. 

Ben jij er klaar voor om de rust in je leven terug te krijgen, je energiek en ontspannen te voelen en om volop van je gezin te kunnen genieten zonder jezelf weg te cijferen ? Dan ben ik er voor jou!

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Laten we online kennismaken en onderzoeken waar je behoefte aan hebt en hoe we dit samen kunnen bereiken. Via onderstaande button kan je eenvoudig een afspraak inplannen.