Je leven en business worden écht een succes wanneer jij jezelf bent.

"My dreams are my goals"

Van kinds af aan was ik een ster in mezelf aanpassen. Altijd zorgen voor anderen, proberen te voldoen aan de verwachtingen van anderen en mezelf wegcijferen voor anderen. Ik noemde mezelf een kameleon. En trots dat ik daarop was!

en daardoor mijn behoeftes en gevoelens negeren. Oftewel, stapje voor stap ben ik van jongs af aan van mijn ware ik weggelopen…

Tot het moment dat ik 25 was en “ineens” in een burn-out zat. Totale verassing was het… Na flink aan mezelf te hebben gewerkt ben ik daar sterker uit gekomen en had mezelf voorgenomen, dit nooit meer!

Ik heb in de loop der jaren talloze trainingen cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Want ik weet en geloof ook écht dat we hier op aarde zijn om ons als mens te blijven ontdekken en te ontwikkelingen. 

Zo ook in het ondernemerschap. Er is zoveel kennis en wijsheid te vinden en het is geweldig om te zien hoe succesvolle ondernemers hun strategieën delen. 

Maar waarom werkte dit dan niet voor mij? Waarom kwamen die klanten niet zo makkelijk naar mij toe? Waarom ging het bij niet zo makkelijk als dat het bij die ander gaat? Waarom heb ik niet de omzet die mij in de salespagina werd beloofd?

Het was niet mijn strategie…

Dit is wat Human Design mij heeft laten ervaren. Waar een ander succes door ervaart betekent niet dat het ook voor jou zo werkt. En sinds ik dit ben gaan begrijpen en me ben gaan verdiepen in Human Design heb ik mijn persoonlijke strategie ontdekt. 

Jouw persoonlijke strategie IS de basis voor succes!

"You only have one life to live.
Make sure it's yours"

Ik liet me niet langer meer leiden door anderen... 

Human Design is een geweldige tool die je helpt om jezelf beter te begrijpen. En dat is waar ik zo’n behoefte aan had. 

Hoe spannend het ook voelde, ik nam het besluit om me niet langer te laten leiden door wat anderen deden maar wilde mijn leven en business op mijn manier doen. 

Mijn Human Design blauwdruk was mijn leidraad. Ik had een aantal afspraken met mezelf gemaakt en daar hield ik me aan.

Ik leerde te vertrouwen op mijn gevoel en mijn lichaam en hoe ik contact kan maken mijn eigen wijsheid.

Ik ontdekte hoe ik inspiratie kan krijgen door mijn hulpbronnen te activeren. 

Ik ging mijn hart volgen. Doen waarvan ik voelde dat de bedoeling was. Ondanks dat mijn hoofd het vaak niet begreep, ik deed het toch. 

En zo is mijn persoonlijke strategie onstaan.

Vandaag de dag help ik onderneemsters om hun persoonlijke strategie te ontdekken waardoor je leven en business (weer) gaan stromen. 

Zeg maar dag tegen hard werken, struggelen en teleurstelling en welkom tegen flow, plezier en voldoening! 

Ik geloof dat wanneer jij puur jezelf bent in alles wat je denkt, voelt en doet je succesvol bent en daardoor alles kan bereiken waar jij naar verlangt! 

 

Naast mijn opleiding tot intuïtief coach, mijn NLP toonbox en mijn jarenlange ervaring heb ik de gave om woorden te geven aan wat jij onbewust denkt en voelt. Op deze manier vallen losse puzzelstukjes snel in elkaar en transformeer jij moeiteloos door naar de authentieke versie van jezelf. 

Ben jij er klaar om jouw persoonlijke strategie te ontdekken en toe te passen in je business? Dan ben ik er voor jou!

Via onderstaande button kan je een vrijblijvend online gesprek inplannen. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt en wat ik voor je kan betekenen.