Voor jou als je verlangt naar meer rust en ontspanning in het dagelijks leven.
En geniet volop van een gelukkig gezinsleven met tijd voor jezelf en je ambities!

Female empowerment traject

Krijg de regie terug over je eigen leven door de liefde en zachtheid in jezelf te activeren, waardoor jij meer rust, ontspanning en geluk kan ervaren op elk gebied van je leven.

Voor de buitenwereld heb je het allemaal goed voor elkaar. Je hebt een leuke baan of een eigen bedrijf, een gezin en je hebt een gezellig druk sociaal leven. 

Maar diep van binnen ben je niet gelukkig. Je voelt je gestrest en onrustig door gebeurtenissen uit het verleden en je bent nu al bezig met alles wat nog komen gaat.

Je gedachten zijn de baas en daardoor kan je niet van het leven genieten als je zou willen…

Het gevoel van moeten houd je de hele dag bezig waardoor je veel ballen in de lucht moeten houden en je geen tijd hebt om aan jezelf te denken. Je vergeet jezelf en daardoor ga je onbewust aan je eigen behoeften en gevoelens voorbij. Met als gevolg dat je jezelf kwijt en je gedachten en gevoelens die je nu hebt je leven beheersen. 

Je slaapt slecht, je hebt weinig energie en als je heel eerlijk bent zie je overal beren op de weg. Het leven voelt soms zwaar.

Maar ergens voel jij nu een klein lichtpuntje waardoor je diep van binnen ook weet dat het anders kan en anders mag. De grote vraag is alleen ‘HOE dan, want waar moet je beginnen?’.

Diep van binnen verlang je naar meer rust en ruimte voor jezelf. Om de dingen te kunnen waar jij blij van wordt, om je niet langer aan te passen aan anderen maar om je eigen pad te volgen. Maar ja, je hebt een gezin waar je voor moet zorgen, je werk, een partner en alle andere dingen die ook nog aandacht vragen. 

Hoe is het mogelijk om meer voor jezelf te kiezen zonder je gezin uit het oog te verliezen? Waardoor jij de moeder bent die zich gelukkig voelt, energiek is en een voorbeeld bent  voor je kind(eren)?

Dit is precies waar ik jou bij kan help. Samen kijken we wat er tussen jouw en jouwe verlangens in staat zodat jij precies weet waar je aan kan werken om jouw verlangens werkelijkheid te maken.

Hoe fijn zou het zijn als jij weer de regie over jouw leven in eigen hand neemt? Zodat jij meer zelfvertrouwen en ontspanning voelt en voluit je leven kan leven!

Je hoeft niet te kiezen tussen je gezin, jezelf of je ambities. Wat als je het allemaal kan hebben? Wat mij betreft is het niet of – of maar is het en – en!

Het Female Empowerment traject is voor jou als je:

A joyful heart is the normal result of a heart burning with love

Door bewuster te zijn van je gedachten en emoties en weet hoe je deze kan ombuigen ontstaat er meer vertrouwen in jezelf. . 

Je neemt de regie in eigen hand, je krijgt meer zelfvertrouwen, je voelt je meer ontspannen en je kan genieten van je gezin en al andere moois dat nog voor jou klaar staat!

En dit alles is mogelijk door de liefde en zachtheid in jezelf te activeren.

Aan het einde van onze samenwerking weet jij wie jij bent en wat voor jou belangrijk is in het leven. Je hebt glashelder wat je kan doen om meer rust en ontspanning in het moederschap te ervaren. 

Je staat weer aan het roer van jouw mooiste leven.  Daardoor ga je vanuit vertrouwen makkelijker keuzes maken die een bijdrage zijn voor jezelf en je gezin. 

Met als logisch gevolg;  Je voelt je meer ontspannen, je hebt meer rust in je gedachten en emoties, je hebt meer zelfvertrouwen dat jij die krachtige vrouw bent en je voelt het geluk door je heen stromen. 

En eerlijk… Je krijgt nog zoveel meer dan dat!

Lieve jij, je bent tot zoveel meer in staat dan je tot nu toe hebt ervaren. Het is tijd om jezelf alles te gunnen waar jij naar verlangt. 

Het traject ziet er zo uit:

Het is mijn gift is om het onzichtbare zichtbaar te maken en hier woorden aan te geven. Je krijgt nieuwe inzichten waardoor jij weet wat je kan doen om dat wat je verlangt ook te krijgen. Alles zit al in jou en deze wijsheid gaan we activeren.

Mijn klanten zijn keer op keer positief verbaasd over de snelheid waarmee hun leven is veranderd. Yes, dat krijg je als je met mij samenwerkt.

 

Ik sta bekend om mijn eerlijkheid, empowerment, spiegelen en een liefdevolle schop onder je kont. Want het is mijn missie om jou te begeleiden naar jouw meest pure vorm wie jij in de kern bent.

 

De investering voor dit 1:1 traject van 3 maanden bedraagt €1297,- inclusief BTW (betalen in termijnen is mogelijk).

 

Via onderstaande button kan je vrijblijvend een online kennismaking inplannen en kijken we samen of dit traject is wat jij nodig hebt.

Mooie testimonials van vrouwen die het
Female Empowerment traject hebben gevolgd.