Test

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lees verder »

Over mij

Hi, ik ben Priscilla!

 

Moeder van een prachtige dochter, getrouwd met de liefste man, een echte levensgenieter en passie voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Ik weet als geen ander hoe het moederschap je leven verandert. Nou ja, niet alleen je leven maar ook jou als persoon. En als je een beetje een gevoelige vrouw bent net zoals ik, dan kan je door het zorgen voor en voldoen aan verwachtingen van anderen jezelf volledig vergeten en kwijtraken. Met alle gevolgen die daarbij om de hoek komen…

 

Het is niet voor niks dat overspannenheid, burn-out klachten en chronische vermoeidheid zich juist laat zien bij moeders.

Maar ik kan je dit zeggen; Het kan ook anders! Je kan als liefdevolle moeder er voor je gezin zin EN tegelijkertijd jezelf de liefde, tijd en aandacht geven waar jij behoefte aan hebt. Lees meer

Ontdek hoe je op een eenvoudige manier meer rust en ontspanning kan ervaren.

Een gratis e-book met 3 waardevolle tips om meer rust en ontspanning in het dagelijks leven te ervaren. Al staat de wereld op zijn kop, jij weet precies hoe jij de rust in jezelf en daardoor in je gezin kan krijgen en behouden.